Continue ontwikkeling is onmisbaar om als organisatie relevant en toekomstbestendig te blijven. Vlaardingen is dan ook een organisatie voor lerende mensen. Als je bij Vlaardingen werkt, is het jouw missie om samen te bouwen aan de toekomst van de stad én aan je eigen toekomst.

Vlaardingse Academie

Je kennis verdiepen en verbreden, competenties versterken en nieuwe vaardigheden leren? Binnen Vlaardingen is hier alle ruimte voor. Er is namelijk een ruim aanbod van trainingen beschikbaar in onze eigen Vlaardingse Academie. Je kunt werken aan thema’s, zoals persoonlijke effectiviteit, aan de slag gaan met organisatieontwikkeling of je digitale vaardigheden verbeteren. We spelen naadloos in op de leerbehoeften van alle collega’s.

Je kunt trouwens op elk gewenst tijdstip en vanuit elke locatie het online platform bereiken. Via je eigen ontdekpagina ervaar je dat leren en ontwikkelen leuk en actief kan zijn!

Weet je nog niet precies wat je wilt? We nemen graag de tijd om hierover met je te brainstormen, onder meer tijdens je loopbaanadviesgesprek.