Herinrichting knooppunt Vijfsluizen

Knooppunt VijfsluizenKnooppunt Vijfsluizen, tussen Schiedam en Vlaardingen in, is misschien wel het meest uitdagende knooppunt van Nederland. Om opnieuw in te richten dan. Belangrijke op- en afritten van de A4, een drukke weg tussen de twee steden, de in- en uitrit van bedrijventerreinen en een druk bereden aanrijroute van DFDS Seaways. En tel daar een busbaan, een Bastion Hotel en een Burger King bij op en je kunt zo aan de slag. Het gevolg: drukte op knooppunt Vijfsluizen tot eind 2017.

De werkzaamheden aan knooppunt Vijfsluizen zijn al begonnen. De rijbanen blijven tijdens het hele project zoveel mogelijk toegankelijk. Maar al het verkeer kan de nodige hinder op deze toch al drukke route verwachten. Het advies is dan ook om - zeker in de spits - tijdens de werkzaamheden te kiezen voor alternatieven. En, handig, weggebruikers kunnen voordat zij op pad gaan live op de webcam van de aannemer van het project kijken hoe druk het is. Je vindt deze app  op www.vijfsluizen.vangelder.com

Een bijzonder project om samen met de collega’s van Schiedam aan te werken. En tijdens de verbouwing blijft de winkel gewoon open!