Werk en inkomen

 • Werk, inkomen en schuldhulpverlening

  45 - Werk, inkomen en schuldhulpverlening Iedereen verdient het om mee te doen in de samenleving. Meedoen kan op vele manieren, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

 • Kindregelingen

  46 - Kindregeling Heeft u een laag inkomen? Mogelijk komt uw kind in aanmerking voor de kindregelingen. Naast de bijdrage voor de sport-, zwem- of muziekles van uw kind, kunt u in via Stichting Leergeld een kindpas, schoolspullenpas, (tweedehands)fiets, computer en verjaardagsbox aanvragen.

 • Discriminatie melden

  47 - Discriminatie melden Voelt u zich gediscrimineerd of gepest? Omdat u te oud bent? Er anders uitziet? Een handicap heeft? Houd het dan niet stil, maar laat u horen. Want melden helpt!

 • Meer grip op uw geld

  48 - Meer grip op uw geld Heeft u vragen of zorgen over geld? De Wijkteams Vlaardingen helpen u om uw financiële situatie op orde te krijgen. Een afspraak maken is niet nodig, maar het kan wel. Ook is er een speciaal financieel spreekuur.

 • Meepraten of meedenken

  Adviesraad Sociaal Domein Vlaardingen_Tekengebied 1 De gemeente Vlaardingen luistert naar uw ervaringen met het gebruik van voorzieningen. Ook negatieve ervaringen horen wij graag. Met uw ervaringen kunnen we de voorzieningen misschien verbeteren.