Medewerker Groen en Spelen

Wil jij bijdragen aan een groen en avontuurlijk Vlaardingen? Wil jij de jeugd van Vlaardingen trakteren op mooie uitdagende speelplekken? Wil jij Vlaardingen verder vergroenen, en wil jij bijdragen aan een Vlaardingen waar het prettig wonen, werken en spelen is? Word dan onze nieuwe

 

Medewerker groen en spelen

 

36 uur per week (100%)

 

 

Werken bij Vlaardingen

Wij zijn trots op Vlaardingen! Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en ondernemers dat ook zijn en dat de stad aantrekkelijk is voor bezoekers. Als medewerker groen en spelen zorg jij, samen met je collega’s, dat Vlaardingen schoon, heel en veilig blijft zodat de mensen kunnen genieten van een fijne leefomgeving. Je gaat je bezighouden met twee onderwerpen: groen en spelen. Als medewerker spelen ben jij verantwoordelijk voor het projectmatig vervangen en opnieuw inrichten van speelplekken. Elk jaar vervangen we circa 10 speelplekken. Dit willen we graag met onze (jonge) inwoners doen. Van deze projecten ben jij projectleider. Je begeleidt het proces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een pakket van eisen, het VO, het DO, het begeleiden van de uitvoeren van de werkzaamheden en het participatie proces. Vanuit jouw rol als medewerker groen draag je samen met jouw collega’s bij aan het groen houden van Vlaardingen. Het accent van jouw rol binnen het groenteam ligt met name op het actueel houden van de areaal gegevens en het begeleiden van participatietrajecten. Als kers op de taart wil Vlaardingen zijn speelplekken gaan vergroenen. Als medewerker groen en spelen ben jij hiervoor de aangewezen persoon.  

Jouw werk in hoofdlijnen:

 • Je draagt zorg voor het onderhoud en renovatie van alle speelplekken in de stad;
 • Samenwerken met interne en externe stakeholders, zoals bijvoorbeeld de eisen  van bewoners m.b.t. speelplekken;
 • Het invoeren van gegevens met betrekking tot het groen in Vlaardingen.

Over Vlaardingen

Bij de gemeente Vlaardingen kijken we naar de samenleving. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken we aan de ontwikkeling van Vlaardingen. Onze werkomgeving verandert en onze organisatie verandert mee. Dat doen we professioneel, waarbij eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. We zijn allemaal verschillend en daardoor vullen we elkaar aan en werken we aan beloofde resultaten, met ruimte om te leren en een gevoel van trots.

Jouw thuisbasis is team beheer openbare ruimte (BOR). Samen met jouw collega’s van team BOR houd jij je bezig met het planmatig beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Dit team bestaat uit circa 15 collega’s. Ook werk je nauw samen met team Wijkbeheer die het dagelijks beheer en onderhoud doet en team Voorbereiding en Realisatie wat de grote projecten in de openbare ruimte uitvoert.

Dit verdien je

Als professional in dienst bij Gemeente Vlaardingen verdien je sowieso de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen visie in te brengen. Wat je ook verdient zijn collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij en aandacht hebben voor elkaar en hart voor de stad. Ook kan je als medewerker groen en spelen bij Vlaardingen rekenen op:

 • Verantwoordelijkheid: jij bent de expert op het gebied van de uitvoering van onderhoud en voor de bewoner of bezoeker ben jij op dat moment dé gemeente.
 • Jij draagt bij aan een aantrekkelijk Vlaardingen voor zowel bewoners als bezoekers!
 • Waardering. Die uiten we in complimenten en natuurlijk in een goed salaris van €2581,- tot € 3732,- bruto op basis van 36 uur in schaal 8.
 • Jouw werkweek duurt 36 uur, in overleg deel je dit in zoals het voor jou en de organisatie het best werkt.
 • Hybride werken: We blijven gedeeltelijk thuis werken.
 • Meer dan 50 up to date trainingen in onze eigen Vlaardingse School, zodat je aan je persoonlijke ontwikkeling kan blijven werken.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband. We investeren graag in een duurzame relatie.
 • Alle voordelen van werken bij een gemeente! Zoals een goed ABP-pensioen en het Individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris, dat je naar eigen keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vrije dagen of andere persoonlijke wensen.

Dit breng je mee

Jij bent initiatiefrijk, sociaal en je staat stevig in je schoenen! Je bent betrouwbaar en pragmatisch. Je hebt veel contact met bewoners en jij begrijpt dat het belangrijk is dat inwoners inspraak hebben over de inrichting van hun leefomgeving.

Wat we verder belangrijk vinden:

 • Werkervaring in het onderhoud van de openbare ruimte (groen en/of spelen);
 • Gevoel hebben voor politieke en bestuurlijke situatie;
 • Ervaring met participatieprocessen
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Administratief, communicatief en organisatorisch goed onderlegd;
 • Kennis van beheersystemen zoals GBI

Ben jij medewerker spelen en groen die we zoeken?

Vlaardingen speelt. Samen met jou? Solliciteer dan op deze vacature via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Barry Huzen, teammanager via (010) 248 4000. Heb je vragen over de werving- en selectieprocedure? Onze recruiter Suzan van Os beantwoordt met alle plezier je vragen. Zij is bereikbaar via (010) 248 4364.