Onze organisatie

Bij de gemeente Vlaardingen kom je terecht in een open organisatie, waar gelijkwaardigheid voorop staat en we klaar staan voor elkaar. De lijnen zijn kort en het werkplezier is groot. Je hebt veel ruimte om de zaken op je eigen manier aan te pakken en je krijgt direct veel verantwoordelijkheid. We stropen de mouwen op en staan graag met onze voeten in de klei. Er moet veel gebeuren en we pakken zaken aan.

Samenwerken

Bij de gemeente Vlaardingen staan de ramen en deuren open. Figuurlijk: we werken samen met inwoners, ondernemers en organisaties. Maar ook letterlijk: gelijkwaardigheid staat bij ons voorop; je kunt bij al je collega’s binnenlopen met een vraag.

Jezelf ontwikkelen

We geven je voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen. In je functie én persoonlijk. Je teammanager helpt je daarbij. De ene keer door je een cursus aan te bieden, de andere keer door je mee te laten draaien in een project of commissie. Drie keer per jaar bespreken we je ontwikkeling.

Goede faciliteiten

Ons stadskantoor kent geen vaste werkplekken, toch ga je op elke plek moeiteloos aan de slag. Of je nu thuis werkt, of in ons vernieuwde stadskantoor, wij zorgen ervoor dat jij je werk optimaal kan doen. Met je eigen, persoonlijke instellingen en de beste faciliteiten.

Zeven afdelingen

De gemeente Vlaardingen bestaat uit de zeven verschillende afdelingen. Elke afdeling is weer onderverdeeld in teams. Voor elke afdeling geldt dat je te maken krijgt met zeer diverse werkzaamheden.

organogram

Bekijk het organogram (pdf).